Cerealfagdagen 2020
Sunt, innovativt og bærekraftig blir de sentrale temaene på Cerealfagdagen 2020. Den nyeste forskningen innen FodMap, innovasjonsmuligheter for bransjen og prestasjon av gode eksempler på hvordan bransjen utnytter blant annet brødrester.
Bakervarer og gluten er fortsatt et aktuelt tema. Nye forskningsfunn kan tyde på at det ikke nødvendigvis er glutenet som skaper problemer for mange av dem med følsom tarm. På Cerealfagdagen presenteres den nyeste forskningen rundt FodMap.
I 2020 er det ti år siden Cerealfagdagen delte innsiktene og forretningsmulighetene fra det store innovasjonsprosjektet «Verdiskaping i kornbransjen». I dag er mange av mulighetene blitt til populære produktkategorier. Vi tar et tilbakeblikk – også for å vise hvordan bransjen kan jobbe smartere fremover.
Å vektlegge bærekraft er nødvendig. På Cerealfagdagen vil vi presentere noen gode eksempler på hvordan bransjen utnytter blant annet brødrester til å utvikle nye og attraktive produkter.