Innføring i internkontroll mat
I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.
Alle virksomheter som driver med produksjon, salg og servering av mat er underlagt strenge restriksjoner fra myndighetene. For å kunne sikre trygg mat er det viktig at bedriften tar internkontroll mat på alvor.
Om du skulle få uanmeldt besøk av mattilsynet i dag, hadde du da hatt den dokumentasjonen som kreves?
Dette kurset har en innføring i hvordan lage internkontrollsystem- mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema.
Kurset vil holdes på Teams, og kursholder vil bruke PP-presentasjon for å illustrere.
Det vil legges til rette for spørsmål mellom sekvenser.
Kursholder
- Anne Momrak-Haugan
Anne har mastergrad i matvitenskap og fagbrev baker. Med spisskompetanse innen internkontroll mat, har Anne mye å lære bort. Hun har lang erfaring med blant annet tillaging av håndbøker, revisjon og kurs på området. Til daglig jobber Anne i BKLF og Baker- og Konditorakademiet som fagansvarlig for mattrygghet/ helse.