Brødbaking med Baker- og Konditorakademiet - for lærlinger

Sørumsand videregående skole Lærlinger i BKO gratis Andre kr. 3000,- eks mva Påmeldingsfrist 25. januar

Har du lyst til å dykke dypere i ulike bakeprosesser, bake med ulike melsorter og se hvordan det påvirker sluttresultatet? Her skal vi bake med både surdeig og andre fordeiger, se på reseptoppsetting og bli kjent med ulike konsistenser.

På dette kurset skal vi bake sammen, og du får muligheten til å lære av en av Norges fremste bakere.  Kurset vil holde en leken profil, og det legges opp til dialog mellom kursholder og deltaker. Kurset er beregnet på lærlinger.

Lunsj er inkludert i kursavgiften. Kursdeltagere må selv ha med rent arbeidstøy.

Kurset vil bli gjennomført innenfor de anbefalte smittevernstiltak som er gjeldende på tidspunktet kurset blir avholdt. Alle kursholdere og deltagere må bruke munnbind.

Kurset går over to dager, kl. 9.00-16.00 begge dager.