Europain og VM i Paris 2022
Det norske bakerlandslaget skal for første gang delta i Coupe du Monde de la Boulangerie, verdens mest prestisjetunge konkurranse for bakere. Konkurransen har vært arrangert hvert fjerde år siden 1992, og Norge er i 2022 ett av 12 land som har kvalifisert seg.
Den norske deltagelsen har stor betydning for hele den norske baker- og konditorbransjen, da vi får vist frem norsk bakekunst og særpreg for verdenseliten. Trude Beate Brendehaug, Remy Corbet og Xiao Juan Peng skal representere Norge i konkurransen.
Coupe du Monde de la Boulangerie finner sted på bakerimessen Europain, så her kan du kombinere messe med å heie på det norske laget sammen med bransjekolleger.
Det vil bli lagt opp til mye sosialt, blant annet middagscruise på Seinen. Hotellet ligger i Latinerkvarteret, som er et av de hyggeligste områdene i Paris, og toget til messeområdet går direkte fra togstasjonene Luxembourg og Sant Michel Notre Dame som er i gangavstand fra hotellet.
Pris for turen er kr 6.950 for medlemmer av BKLF og kr 8.650 for andre. Prisen inkluderer:
- Flyreise inkl. flyskatter tur/retur Oslo – Paris med SAS og Air France
- 1 stk. innsjekket bagasje
- Overnatting 2 netter inkl. frokost på nevnte hotell
- Flyplasstransfer inkl. guide som møter gruppen på flyplassen og følger til hotellet
- Middagscruise på Seinen
Her kan du lese mer om turen og melde deg på: https://www.reisegleder.com/europain
Les mer om messen her: https://www.europain.com/en