Fagfornyelsen konditorfaget - modul 2
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.
Med utgangspunkt i de nye læreplanmålene, skal kursholder hjelpe deltagerne (faglærere) med måter de kan inspirere elever som er nysgjerrige på konditorfaget.
Dette er et praktisk kurs på et grunnleggende nivå, og er det andre av to moduler.
Kurset er beregnet på faglærere vg2 baker og konditor.
I denne modulen skal vi lage kransekake, formkake, cookies og marsipanfigurer og -roser. Vi går gjennom teknikker, farger, anretning og pynting av alle produkter.
Lunsj er inkludert i kursavgiften. Kursdeltagere må selv ha med rent arbeidstøy.
Kurset vil bli gjennomført innenfor de anbefalte smittevernstiltak som er gjeldende på tidspunktet kurset blir avholdt.
Skulle du ha spørsmål om kurset utover dette, kan du kontakte fagansvarlig i Baker- og Konditorakademiet Erlend Løken Volden
- Cathrine Nilsen
Cathrine er konditorsjef på Hotell Britannia i Trondheim. Hun har bred erfaring i konditorbransjen, blant annet som konditorsjef hos Dromedarbakeriet. Cathrine har et sterkt engasjement for håndverket sitt. Hun er blant annet tidligere utøver på Konditorlandslaget, og har jobbet mye med lærlinger og kursvirksomhet.