Bransjetur til København

Velkommen til bransjetur med BKLF og Din Baker!
Program for turen
Torsdag den 20. april
1030: Innsjekk DFDS, plassering av bagasje i konferanseavdelingen (dekk 11)
1045 - 1130: Generalforsamling i auditorium (dekk 11)
1130 - 1400: Minimesse leverandører i konferanseavdelingen (dekk 11)
1400 - 1430: Sjekk-inn til lugarer, siste innsjekk DFDS er 1430
1500: Skipet går til København
1430 - 1615: Bransjemøte for alle i auditorium (Din Baker) (dekk 11)
1615-1700: Møte håndverksbakerier og BKLF (auditorium dekk 11)
1715: Vordrink i Blue Riband
1745 - 2100: Middag i restaurant Blue Riband – 3 retter med vin/øl/mineralvann/kaffe/tea, (dekk 9)
Fredag den 21. april
0700 - 0915: Frokost dekk 8
0915: Plassere bagasje i bagasjerommet (dekk 11)
0945 - 1045: Medlemsmøte for Din Baker i auditorium (dekk 11)
1045: Utsjekk DFDS og innsjekk kanalbåtene (2 stk)
1115 - 1215: Avgang kanalbåt til Scandic Spectrum Hotell (med guide på kanalene)
1230: Ankomst hotellet og deponering av bagasje, nøkler som er klare kan hentes ut
1500: Alle nøkler er klare
1230 - 1900: Egentid
1900 - 2400: Leverandøraften. Oppmøte i resepsjonen og man drar med sine grupper til sine restauranter. (Egen invitasjon sendt ut fra leverandørene)
Lørdag den 22. april
0630 - 0930: Frokost
0830 – 0915: «Strekk og hev» i Yoga-rommet med Anita (påmelding og ingen kostnad).
1000 - 1200: Faglig program BKLF (for alle)
1300 - 1500: Bakeribesøk på egenhånd (valgfritt og ingen kostnad)
1200 - 1830: Egentid
1830: Festmiddag. Oppmøte i resepsjonen – buss til Bistro Boheme
1900 - 2400: Bistro Boheme, vordrink og festmiddag
Kåringer:
-
-
- Beste bakeribildet/action bildet fra dagen
- Ivrigste stretcher fra «Strekk og hev»
-
Søndag den 23. april
0630 - 1030: Frokost
1200: Utsjekk
1230: Vi går sammen til kanalbåtene
1300: Kanalbåt til DFDS
1330: Ankomst DFDS, sjekk inn lugarer
1430: Båten stenger ombordstigning.
1500: Båten går til Oslo
1400 - 1800: Egentid
1415 -1530: Kino «Hel ved – dokumentar av Morten Schakenda». Filmen blir presentert av regissør Jannicke Tolfsen. (Audiotoriumet dekk 11).
1745 - 2100: Middagsbuffet
Mandag den 24. april
0700 - 0900: Frokost dekk 8
1000: Ankomst Oslo, utsjekk og takk for turen.