Generalforsamling
Etter å ha arrangert generalforsamlingen digitalt gjennom pandemien, er det endelig tid for Baker- og Konditorbransjens Landsforening å møtes til en fysisk generalforsamling med lunsj og faglig påfyll.
Generalforsamlingen i Baker- og Konditorbransjens Landsforening starter kl. 10.30
Følgende saker skal behandles:
- Konstituering
- Styrets beretning og revidert regnskap 2022
- Fastsettelse av kontingent for 2024
- Godkjenning av revisor og revisors honorar
- Valg av styre
- Valg av valgkomité
- Andre saker som er meldt 60 dager før generalforsamling
I etterkant av generalforsamlingen kan alle som ønsker være med på en sosial lunsj og et faglig program. om ulike trender og næringspolitiske utfordringer i Baker- og konditorbransjen. Det vil bli innlegg fra adm. dir. i Nofima AS, Øyvind Fylling Jensen, adm.dir. i NHO Mat og Drikke, Petter Haas Brubakk og Anders Nordstad, Siviløkonom og meningsytrer. Vi ønsker alle våre medlemmer hjertelig velkomne til å delta.
Send din påmelding til gb@nhomd.no
Påmeldingen må inneholde følgende informasjon:
- Medlemsbedrift
- Navn på deltager
- Hva du vil delta på: Generalforsamling, Lunsj (meld om ev. allergier), Faglig program