Generalforsamling

Næringslivets Hus Påmeldingsfrist 25. mai

Etter å ha arrangert generalforsamlingen digitalt gjennom pandemien, er det endelig tid for Baker- og Konditorbransjens Landsforening å møtes til en fysisk generalforsamling med lunsj og faglig påfyll.

Generalforsamlingen i Baker- og Konditorbransjens Landsforening starter kl. 10.30

Følgende saker skal behandles:

  1. Konstituering
  2. Styrets beretning og revidert regnskap 2022
  3. Fastsettelse av kontingent for 2024 
  4. Godkjenning av revisor og revisors honorar
  5. Valg av styre
  6. Valg av valgkomité
  7. Andre saker som er meldt 60 dager før generalforsamling

I etterkant av generalforsamlingen kan alle som ønsker være med på en sosial lunsj og et faglig program. om ulike trender og næringspolitiske utfordringer i Baker- og konditorbransjen. Det vil bli innlegg fra adm. dir. i Nofima AS, Øyvind Fylling Jensen, adm.dir. i NHO Mat og Drikke, Petter Haas Brubakk og Anders Nordstad, Siviløkonom og meningsytrer.  Vi ønsker alle våre medlemmer hjertelig velkomne til å delta. 

Send din påmelding til gb@nhomd.no

Påmeldingen må inneholde følgende informasjon:

  1. Medlemsbedrift
  2. Navn på deltager
  3. Hva du vil delta på: Generalforsamling, Lunsj (meld om ev. allergier), Faglig program