Baker- og konditorkonferansen 2024
Velkommen til den årlige Baker- og Konditorkonferansen. Også i år blir konferansen fullspekket av spennende innlegg og fagfolk fra hele bransjen.
Baker- og Konditorkonferansen blir også i år holdt på Sørumsand videregående skole. Vi byr på et spennende program, og du møter fagfolk fra hele bransjen. Parallelt med konferansen, vil NM Baker finne sted i skolens bakeri.
Vi starter dagen med inspirasjon fra bakere som baker med lokalt mel, og samarbeidet de har med lokalmøller. Vi går etter hvert over til tema som berører hele bransjen, før siste del som omhandler fagutdanning.
Det blir god tid til å treffe bransjekollegaer, og på slutten av dagen skal vinneren av NM Årets Baker kåres.
Vi gleder oss til å se deg på Baker- og Konditorkonferansen 2024!
Program for Baker- og Konditorkonferansen 2024
10.30 – 10.40 Velkommen: Ole John Berntsen, president BKLF
10.40 – 11.10 Korn for jord og mennesker: Eidum Gårdsbakeri
11.10 – 11.30 Pause
11.30 – 12.00 Godt samarbeid mellom bonde og baker: Mariann Kvarme, Bakstehuset på Ask og Espen Wingaard, Kvelde Mølle
12.00 – 12.30 Markedstilpasset mathveteproduksjon og bedre samspill med bakeriene: Amund Dønnum, daglig leder Matkornpartnerskapet
12.30 – 13.30 Lunsj
13.30 – 14.00 Hva betyr ultraprosessert mat for baker og konditorbransjen: Anna Maria Karlsen, fagsjef matpolitikk NHO Mat og Drikke
14.00 – 14.30 Slik blir det nye tilbudet om spesialisering for bakere og konditorer i Fagskolen Viken: Lars Lindland, faglærer
14.30 – 15.00 Pause
15.00 – 15.30 Sørumsand Yrkesfaglige kompetansesenter: Mette Klever, faglærer Sørumsand videregående skole
15.30 – 16.00 Premieutdeling NM Årets Baker 2024