Landskonferansen for Restaurant- og matfag
Landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene
Landskonferansen for Restaurant- og matfag samler rådgivere, karriereveiledere, faglærere, opplæringskontorene og alle andre med interesse for restaurant- og matfagene, for kunnskapsdeling og faglig påfyll om aktuelle temaer.
Årets hovedtemaer er effektiv rekruttering, fullføring og livslang læring i mat- og måltidsbransjen.
Foreløpige programpunkter for LKRM 2024:
- Trender fra bransjen
- Best practice fra rekrutteringsarbeidet til skole og bedrift
- Samtaler med elever, lærlinger og unge fagarbeidere
- Ny opplæringslov m/ forskrift
- Evaluering av fagfornyelsen
-
Middag og mingling på kvelden
Konferansen passer for:
- Faglige ledere og instruktører
- HR-ansatte i bedrifter som vurderer
- Rådgivere og karriereveiledere i grunnskole og videregående skole
- Faglærere i restaurant- og matfag og mat og helse
- Faglærere i arbeidslivsfag og utdanningsvalg
- Opplæringskontorer
- Prøvenemndsmedlemmer
- Yrkesopplæringsnemnder
- Alle som er opptatt av rekruttering til mat- og måltidsbransjen