NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2024: Mat i spagat
Mat- og drikkeindustrien befinner seg i en spagat mellom forbrukernes krav og forventninger på den ene siden og myndighetenes målsetninger på den andre. Hvordan skal denne industrien navigere i dette krevende landskapet, og hva betyr dette for aktørene i verdikjeden for mat og drikke?
Meninger om hva som er et sunt kosthold og hvordan vi kan legge til rette for en bedre folkehelse er noe som opptar både politikere, helsemyndigheter og aktørene i matbransjen. I tillegg skal ikke maten bare smake godt, holde oss friske og gjøre oss mette, den skal også være bra for klimaet, støtte opp om den norske bonden og ha lang holdbarhet for å unngå matsvinn.
Samfunnsdebatten om kosthold og helse har alltid hatt en plass i de redaktørstyrte mediene, men i nyere tid har sosiale medier blitt en stadig viktigere arena også for disse temaene. Debatten har blitt mer intens, går ofte på tvers av myndighetenes kostråd og har tidvis en undertone der matbransjens hensikter og motiver mistenkeliggjøres.
Mat- og drikkeindustrien befinner seg i en spagat mellom forbrukernes krav og forventninger på den ene siden og myndighetenes målsetninger på den andre. Hvordan skal denne industrien navigere i dette krevende landskapet, og hva betyr dette for aktørene i verdikjeden for mat og drikke?
Alt dette og mer til skal vi snakke om på Mat i spagat - NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2024, og du er invitert!
Hold av datoen! Meld deg på! Du kan glede deg til en interessant dag på Røverstaden i Oslo tirsdag 5. november!