Baker- og konditorkonferansen
Skaperkraft, Arbeidskraft og Bærekraft står på agendaen når vi inviterer til faglig og sosialt påfyll 18. februar 2025.
Denne gangen møtes vi i Næringslivets Hus, som ligger sentralt plassert på Majorstuen i Oslo.
Meld deg på nå – og få Early bird-rabatt
Program
Skaperkraft
- Presentasjon av Årets Bakeri 2024: Aanerud Bakeri v/ Hanna Marie Halvorsen Bergan
- Hvorfor kan sosiale media øke attraktiviteten til din bedrift? v/ Jørgen Rustad
- Hvorfor har Jentene på tunet lykkes med sitt konsept? v/ Eivind Aune
Arbeidskraft
- Hvordan sikre et likeverdig utdanningstilbud for baker- og konditorfagene uavhengig av bosted? v/ Jørn Olav Bekkelund
- Høyere yrkesfaglig utdanning i baker- og konditorbransjen – erfaringer så langt, og veien videre v/ Lars Lindland, BKLF
- Hvorfor er bruk av sanseuttykk viktig i perfeksjonering i fagene våre? v/ Daniel Sunzenauer
Bærekraft
- Bærekraft i bakerbransjen v/ Anne Kjersti Uhlen og Erik Svanes
- Hvorfor kan skålding erstatte bruk av tilsetningsstoff i produktene? v/ André Løvas
- Matskribent, konditor og TV kokk Lars Lian forteller sin historie som konseptutvikler
- Rosenhavens Bageri i Stavanger v/ Kjetil Junge