Baker- og konditorkonferansen

Næringslivets Hus, Oslo

Skaperkraft, Arbeidskraft og Bærekraft står på agendaen når vi inviterer til faglig og sosialt påfyll 18. februar 2025.

Denne gangen møtes vi i Næringslivets Hus, som ligger sentralt plassert på Majorstuen i Oslo.

Meld deg på nå – og få Early bird-rabatt

Program

Skaperkraft

  • Presentasjon av Årets Bakeri 2024: Aanerud Bakeri v/ Hanna Marie Halvorsen Bergan
  • Hvorfor kan sosiale media øke attraktiviteten til din bedrift? v/ Jørgen Rustad
  • Hvorfor har Jentene på tunet lykkes med sitt konsept? v/ Eivind Aune

Arbeidskraft

  • Hvordan sikre et likeverdig utdanningstilbud for baker- og konditorfagene uavhengig av bosted? v/ Jørn Olav Bekkelund
  • Høyere yrkesfaglig utdanning i baker- og konditorbransjen – erfaringer så langt, og veien videre v/ Lars Lindland, BKLF
  • Hvorfor er bruk av sanseuttykk viktig i perfeksjonering  i fagene våre? v/ Daniel Sunzenauer

Bærekraft

  • Bærekraft i bakerbransjen v/ Anne Kjersti Uhlen og Erik Svanes
  • Hvorfor kan skålding erstatte bruk av tilsetningsstoff i produktene? v/ André Løvas
  • Matskribent, konditor og TV kokk Lars Lian forteller sin historie som konseptutvikler
  • Rosenhavens Bageri i Stavanger v/ Kjetil Junge

Meld deg på nå – og få Early bird-rabatt