#MerAv seminar
Sunt kosthold er den røde tråden i årets program. Det skal også deles ut en rekke priser. Se programmet her!
Velkommen til #MerAv seminar med prisutdelinger på UMAMI-messen
Hvor: Møterom Studio 2 i Nova Studios, 2. etasje (Inngang Vest)
Når: 19. Mar, 08:30 - 11:00
Seminaret er først og fremst beregnet på bedrifter som har undertegnet Intensjonsavtalen med myndighetene, men er også åpent for andre som ønsker å slutte seg til dette arbeidet. Seminaret belyser viktige temaer knyttet til valg av sunt kosthold, hva som skal til for å skape endringer i kostvaner og presentere planlagte kampanjer og dele ut diverse priser som støtter dette arbeidet, samt utmerkelser fra Helsedirektoratet.
Program
Tid |
Tittel |
Innleder |
09.00 – 09.05 |
Åpning/Velkommen |
Trude H Nordli, Sjømat Norge |
09.05 – 09.45 |
Hvordan markedsføring av F&G sikrer engasjement, stolthet og økt konsum Hvordan nudger REMA 1000 kunder til å spise i tråd med kostholdsrådene? 10 år med sunnhet og folkehelse - Vår erfaring med #MerAv |
Ingrid Sanfelt Hansen, Coop
Ingvill Måkestad Bovim, Rema 1000
Aina Marie Lien, Norgesgruppen |
09.45 – 10.00 |
Hva skal til for at folk skal spise MerAv grovtgrøntogblått? |
Runar Døving |
10.00 – 10.10 |
Har prisen skapt varig endring i kostvaner i kantina? |
Hege Sørlie, ISS |
10.10 – 10.30 |
Nye kostråd, hva nå? Helsedirektoratets arbeid med oppfølging og implementering av de nye kostrådene |
Ole Berg, Helsedirektoratet |
10.30 – 11.15 |
Priser og utmerkelser: Intensjonsavtalens utmerkelser Sunnere produkt Sunnere markedsføring
NM- Sunn mat i kantina
NM i frukt og grønt energistasjon |
Iselin Sagen, Opplysningskontoret for frukt og grønt Anne Cecilie Kaltenborn, Administrerende direktør i NHO Service og Handel |
Arrangør/konferansekomite: Sjømat Norge v/Trude H. Nordli, Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening v/ Mariann Jørgensen, Baker- og Konditorbransjens Landsforening v/Gunnar Bakke