Konditorlandslagets Mont Blanc
En fransk klassiker med en frisk smak av sitronkesella, bringebær og italiensk marengs.
29 resultater
En fransk klassiker med en frisk smak av sitronkesella, bringebær og italiensk marengs.
En pavlova trenger marengsbunn og vaniljekrem, samt bær på toppen – i dette tilfellet, søte og norske jordbær! Her er det mye krem, så sørg for å få en godt pisket og luftig konsistens.
En herlig, frisk mousse med smak av syrlig appelsin og søt, hvit sjokolade fra Konditorlandslagets coach, Bernhard Azinger. Denne oppskriften rekker til ca. 10 porsjoner. Her er det mange steg – tunga rett i munnen, så ordner det seg.
Vaniljekrem er søtt og godt, og går naturlig inn i mange bakverk. Her lager vi en vaniljekrem som skal fylles i vannbakkels, men du kan fylle den i mye annet. Og følger du oppskriften til punkt og prikke, vil du garantert lykkes!
En deilig, flott og ikke minst smakfull dessert. Det er mange steg i oppskriften, men følger du den nøye er du garantert å imponere i middagsselskapet! Oppskriften passer til 6 personer.
Når påsken nærmer seg blir jeg alltid spurt om hva som er best å ha med på fjellet. Brownie sier jeg alltid. Denne brownien med smak av appelsin er perfekt for påsken uansett om du er på fjellet eller ikke. Den inneholder alle de gode smakene som man forbinder med påske. Sjokolade, appelsin og kakao…Jeg lager alltid denne oppskriften både en og to ganger i løpet av påsken, siden den kan fryses ned og brukes til alle anledninger.
Vil du unne deg noe ekstra godt? Her er det en oppskrift på en spennende variant av den velkjente sitronterten, med frisk appelsinkrem.
Nå når det går mot sommer, og det er fint vær ute har en ikke lyst til å bruke mye alt for mye tid inne på å lage dessert. Da passer Yoghurtrand helt perfekt. Den er lett å lage og er veldig god.
Vår versjon av den klassiske franske. Dette er en meget frisk kake, som jeg begynte å lage i mai (siden den passer godt som 17. mai kake). Men det er også en kake jeg ofte har med meg som sommersnack med venner og familie.