Arkiv Kaker

30 resultater

30 resultater funnet med valgt filtrering
  1. Pavlova med jordbær

    En pavlova trenger marengsbunn og vaniljekrem, samt bær på toppen – i dette tilfellet, søte og norske jordbær! Her er det mye krem, så sørg for å få en godt pisket og luftig konsistens.

  2. Konditorlandslagetslagets makroner

    Fargerike, franske og fantastisk gode: Makroner smaker like godt som de er dekorative på kakefatet. Og det er slettes ikke vanskelig å lage dem selv heller. Du kan smake til makronene med ønsket farge, fyll og syltetøy for å sette ditt eget preg på dem. For sprø makroner: pass på under pisking, ha i sukker sakte. Det er samme fremgangsmåte som for marengs.

  3. Bringebærfromasj på myk sjokoladebunn

    Frisk og nydelig kake med smak av bringebær og sjokolade. Kan lages med eller uten marsipan på toppen. Et godt tips er å varme formen på utsiden før du løsner den. Da slipper den lett.

  4. Sukkerbrød

    Med dette sukkerbrødet har du et godt utgangspunkt for mange deilige kaker. Marsipankake og bløtkake er blant de mest populære, men mulighetene er mange. Sukkerbrødet er for mange synonymt med fest, da gjelder det å lykkes. Følg med, så kommer du i mål.

  5. Tertebunn

    Har du en god oppskrift på mørdeig kan du bruke den til det uendelige. Vi kan nevne i fleng: linser, fyrstekake, mazariner, sitronterte – men nå en oppskrift på terte. Det er et sprøtt bakverk som kan fylles med de deiligste ting! Et virkelig godt utgangspunkt for mange fristelser.