Artikkelarkiv

557 resultater

557 resultater funnet med valgt filtrering
  1. Blant landets mest fremgangsrike bedrifter!

    Familiebakeriet H.A. Brun, også kjent som Baker Brun, har blitt utnevnt til gasellebedrift 2024, og er med det en av de raskest voksende og mest vellykkede bedriftene i Norge. Årets Gaselle skal kåres 30. januar, og alle som er utnevnt til gasellebedrift er med i konkurransen om å bli "årets Gaselle".

  2. Oslos eldste bakeri feirer 130 år!

    Det var Wilhelm Bismark Samson som grunnla bakeriet W. B. Samson på Egertorget i Oslo for 130 år siden. Oslos eldste bakeri markerte jubileet med nyåpning av kaféen der alt startet, og ordfører Anne Lindboe klippet båndet som offisielt åpnet det "nye" bakeriutsalget på Egertorget.

  3. |

    Skal dømme i Årets Konditor 2025

    Cathrine Nilsen er en av tre dommere som skal kåre Årets Konditor 2025. Hun er utdannet konditor, og jobber til daglig som konditorsjef ved Britannia Hotel, hvor hun også er fagansvarlig for konditorlærlingene.

  4. Rosenvilde VGS søker vikar

    VG2 Baker og konditor på Rosenvilde VGS har behov for en vikar i 100 % stilling i perioden 13.1 - 21.2.2025. Har du eller noen du kjenner litt tid til overs etter jul? Ta kontakt!

  5. Lokalbedrifter kan redde skoletilbud

    Fylkeskommunenes økonomi er presset og gir kutt i utdanningstilbud over hele landet. Også matindustrien rammes. NHO Mat og drikke oppfordrer lokale bedrifter til å engasjere seg! — Det nytter å kjempe!

  6. Støtt opp om den norske bakeren!

    16. oktober ble verdens brøddag feiret over hele verden, men hvorfor skal vi bry oss om brød?  Norske brød er både klimavennlige, bærekraftige og næringsrike. Og de har en særlig plass i norsk kosthold og kulturtradisjon. Det skal vi takke den  lokale, norske bakeren for.