Den norske deltagelsen har stor betydning for hele den norske baker- og konditorbransjen, da vi får vist frem norsk bakekunst og særpreg for verdenseliten. Trude Beate Brendehaug, Remy Corbet og Xiao Juan Peng skal representere Norge i konkurransen.
Coupe du Monde de la Boulangerie finner sted 26.-29. mars, på bakerimessen Europain, så her kan du kombinere messe med å heie på det norske laget sammen med bransjekolleger.
Det vil bli lagt opp til mye sosialt, blant annet middagscruise på Seinen. Hotellet ligger i Latinerkvarteret, som er et av de hyggeligste områdene i Paris, og toget til messeområdet går direkte fra togstasjonene Luxembourg og Sant Michel Notre Dame som er i gangavstand fra hotellet.
Pris for turen er fra kr 6.950 for medlemmer av BKLF og fra kr 8.650 for andre. Prisen inkluderer:
- Flyreise inkl. flyskatter tur/retur Oslo – Paris med SAS og Air France
- 1 stk. innsjekket bagasje
- Overnatting 2 netter inkl. frokost på nevnte hotell
- Flyplasstransfer inkl. guide som møter gruppen på flyplassen og følger til hotellet
- Middagscruise på Seinen
Her kan du lese mer om turen og melde deg på: https://www.reisegleder.com/europain
Les mer om messen her: https://www.europain.com/en