Fagfornyelse
Etter å ha vært uten egen baker- og konditorlinje på videregående i over 20 år, får faget vårt til høsten endelig egen linje igjen.
Etter å ha vært uten egen baker- og konditorlinje på videregående i over 20 år, får faget vårt til høsten endelig egen linje igjen.
I august starter de første elevene på den nyopprettede baker- og konditorlinjen, og alle som har tatt vg1 restaurant og matfag kan søke her. I følge vilbli.no er det totalt 23 skoler i Norge som tilbyr vg2 baker og konditor skoleåret 2021/22. Vi kan ikke understreke nok hvor viktig det er for bransjen vår at disse plassene blir fylt opp, og vi oppfordrer derfor alle til å spre det glade budskap til flest mulig!
Det fins ingen bedre ambassadører for faget enn vi som selv er i bransjen, og det er i hele bransjen sin interesse at vi klarer å rekruttere så mange fremtidige bakere og konditorer som mulig.
Elevene vil fra høsten av få en bedre fagforståelse, da de kun skal fordype seg i baker- og konditorfaget. Følgelig vil dette betyr at de som skal ut i lære vil ha et mye sterkere faggrunnlag enn de tidligere har hatt.
Del videoen over, og bli med å bidra til økt rekruttering til baker- og konditorbransjen!