I Eidfjord blir det blant annet kurs i urbakst og fermentering og det blir besøk på Fjåk sjokoladefabrikk, Hølen Gård og til Vøringsfossen. Det blir ankomst i løpet av fredagen, og vi innkvarteres på Quality Hotel Vøringsfossen (bildet). Hotellet ligger idyllisk til helt innerst i Hardangerfjorden. Etter ankomst blir det Pizzabaking i naust, urbaking i vedfyrt baksteovn og lokalt øl. Lørdagen starter vi med frokost i naustet, der det blir servert surdeigsbrød fra vedfyrt baksteovn. Etterpå blir det besøk på Fjåk sjokoladefabrikk, Hølen Gård og til Vøringsfossen. Lørdagen avsluttes med middag hos Sjel og Gane.
Deltagere på turen betaler reisen selv i tillegg til egenandel på kr. 1000,- for kost, losji og opplegg.
Baker- og Konditorlandslaget skal konkurrere under IBA-messen 24. – 28. oktober, og det vil bli laget et reiseopplegg for medlemmer i Norges konditor- og bakersvenner. Detaljer om dette vil vi komme tilbake til.
Er du ikke medlem av Norges konditor- og bakersvenner? Da kan du melde deg inn her!