Følgende personer ble valgt som nye styremedlemmer for perioden 2023-25:
- Silje Blomsø, Blomsø Bakeri og Konditori AS, Harstad
- Linda Fredriksen, Råde Bakeri AS, Råde
- Henrik Næss, Nøtterø Bakeri og Konditori AS, Nøtterø
I tillegg består styret av følgende styremedlemmer:
- Carl Fredrik Samson (visepresident), W. B. Samson AS, Oslo
- Gunvor Fiskå, Ryfylke bakeri og konditori AS, Tau
- Svein Tinnen, Kløverbakeriet AS, Trondheim
Følgende personer ble valg til nye varamedlemmer i styret:
- 1. varamedlem Einar Martin Kålen, Svenneklubben
- 2. varamedlem Christian Roxmann, Roxmann Bakeri AS, Sirevåg
Etter at generalforsamlingen hadde gjennomført de formelle forhandlingene, var det satt av tid for en næringspolitisk bolk. Generalforsamlingen fikk høre administrerende direktør i NHO Mat og Drikke, Petter Haas Brubakk, fortelle om hva NHO Mat og Drikke jobber med og hvordan det står til med mat og drikkeindustrien i Norge i dag. Brubakk pekte på blant annet import av halvfabrikata, kjedenes egne merkevarer (EMV), vertikal integrasjon, strømpriser, folkehelse, bærekraft og rekruttering som noen av utfordringene baker- og konditorbransjen står ovenfor fremover.
Det var en engasjert forsamling, og det ble gode diskusjoner om de forskjellige temaene.