Studiet vil løfte den den enkelte produksjonsmedarbeiders digitale kompetanse, og tilbys nå kostnadsfritt, inkludert pensumlitteratur, til ansatte i matindustrien.
Tilbudet er skreddersydd for matindustrien, og en del av fagskolestudiet “Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelarbeideren”. Studiet er nettbasert, og tilbys nasjonalt.
Emnene tilbys i følgende rekkefølge, og om man tar ett eller flere emner, er helt opp til kandidaten:
- Emne A – Digital kommunikasjon (10 stp.)
- Emne B – Innsamling og tolkning av digitale data (10 stp.)
- Emne C – Utvikling og endring i prosess og produksjon (10 stp.)
Dette sier noen av studentene som tok studiet i fjor:
"Alt i alt veldig bra og kan anbefales på det sterkeste til alle som ønsker innblikk i den digitale revolusjonen i næringsmiddelproduksjonen! Og håper et nytt tilbud for dette kurset kommer i bransjeprogrammet igjen! 👍"
"Etter emne C har jeg allerede fått nye oppgaver på jobb. Alle tallene jeg har samlet av stoppårsaker blir nå brukt av industri ingeniører som er på anlegget for å legge en plan til videre utbygging. Dette kurset har vært helt gull. Tusen takk til Anders og Ole Kristian."
Mer informasjon og påmelding finner dere her: https://fagskolen-viken.no/studier/kjemi/fagarbeideren-i-den-digitaliserte-naeringsmiddelindustrien