Bak brød som en mester!

Publisert

I anledning Verdens brøddag 16. oktober har vi plukket ut ni deilige brødoppskrifter fra tidligere og nåværende landslagsbakere. La deg inspirere!

Brød har hatt en stor historisk betydning i ulike kulturer og samfunn opp gjennom tidene og har vært en grunnleggende del av menneskets kosthold i tusenvis av år. Brød er en viktig kilde til næring og energi for mennesker over hele verden. Brød har også hatt en politisk og sosial betydning i ulike perioder av historien og har vært et symbol på både fellesskap og samhold på den ene siden og velstand og makt på den andre.

  • Brød er kortreist og klimavennlig
  • Brød er en god kilde til karbohydrater, kroppens viktigste energikilde
  • Brød inneholder lite fett og er viktige næringsstoffer
  • Brød er allsidig og egner seg like godt på matpakken og som tilbehør til middagen
  • Brød og baking utgjør en viktig del av norsk kulturtradisjon

Klar, ferdig, bak!

Lyst til å bake mer?

Vi elsker deig!

Vi har samlet et knippe fristende oppskrifter utviklet av nåværende og tidligere deltakere på baker- og konditorlandslaget. Fra lidenskapelige mestere til ditt kjøkken!