Hvorfor valgte du å bli baker?
- Baking falt ganske lett for meg. Jeg hadde stor interesse for faget, og det var lett for meg å lære.
Hvordan har det vært å være lærling hos Håndverksbakeriet?
- Det har vært en stor opplevelse for meg å være her. Det har vært mange opp- og nedturer, men jeg har lært mye viktig og fint.
Hva syns du er viktig for at en bedrift skal være en god lærebedrift?
- Det er viktig at lærlingene kommer godt over ens med de andre ansatte og at lærlingene bli hørt på av ledere hvis det skulle være noe. Generelt at det er et godt miljø i bedriften.
Hva liker du best med faget ditt og hva liker du best å lage?
- Det jeg liker best med jobben, er nok tanken på at det er mange som liker og spiser det vi lager. Jeg liker nok best å lage søtbakst.
Hva syns du er vanskeligst?
- For meg er nok den vanskeligste bakevaren å lage focaccia, og så er det vanskelig å lære å lage nye produkter.
Hva skal du gjøre når du er ferdig med svenneprøven?
- Akkurat nå er jeg ikke helt sikker. Muligens et nytt bakeri for å prøve meg litt frem.
Hva er drømmejobben din?
- Drømmejobben må bli en jobb der jeg kan reise mye.
Vi gratulerer den ferske bakersvennen med bra gjennomført svenneprøve!