Nytt medlemstilbud: frokostwebinarer om aktuelle temaer

Publisert

Ansatte BKLF 2023

Foto: Ganeshfoto

Fredag 13. september arrangerer BKLF det første i en rekke frokostwebinarer eksklusivt for våre medlemmer. — Målet er å komme tettere på medlemmene og løfte frem interessante og viktige temaer som vi vet bransjen er opptatt av, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

Frokostwebinarene skal arrangeres månedlig og alle medlemmer vil få tilsendt invitasjon på e-post i forkant av hvert arrangement. Du finner også oversikt over kommende arrangementer i Bransjekalenderen.

— For å gjøre det enkelt å delta har vi droppet alt som heter påmelding, og heller lagt møtelenken åpent inne i medlemsportalen. Medlemmer logger seg enkelt inn med sitt Arbinn-passord på nettsiden, og finner Teams-lenken øverst på siden.

Du logger deg inn i medlemsportalen her

Ny opplæringslov på agendaen

Den nye opplæringsloven med tilhørende endringer i krav til bedrifter og opplæringskontor er tema for det første webinaret som går av stabelen 13. september klokken 8.30-9.30.

Her vil Gunnar Bakke, som også er nestleder i Faglig Råd for Restaurant og Matfag, gå gjennom de viktigste endringene i den nye opplæringsloven når det gjelder oppgavefordeling mellom lærebedrifter, opplæringskontor(samarbeidsorgan) og fylkeskommune. Representanter fra opplæringskontoret vil også delta i møtet.

— I den nye loven flyttes mye ansvar og oppgaver fra opplæringskontor til lærebedriften, og det er viktig at lærebedriftene gjør seg kjent med dette, og ser hva de fortsatt kan få assistanse til fra samarbeidsorganet.

Flere spennende temaer fremover

Neste webinar er planlagt avholdt torsdag 17.oktober og vil handle om kommende krav og muligheter til energieffektivisering av bygg i bakeribransjen


Tips oss!

— Vi håper så mange medlemmer som mulig har anledning til å delta på webinarene fremover. Og håper dette kan bli en fin plattform for tettere dialog mellom BKLF og bedriftene, sier Bakke.

Han oppfordrer også medlemmer til å melde inn temaer de ønsker BKLF skal ta opp i frokostmøtene fremover.
— Send meg gjerne en e-post (gunnar@bakerkonditor.no) med dine tips, så skal vi strekke oss langt for å imøtekomme medlemmenes ønsker, avslutter han.