Skaperkraft, arbeidskraft og bærekraft på agendaen

Publisert

Vi gleder oss til å samle bransjen på Baker- og konditorkonferansen i februar! Se foreløpig program - og hold av datoen allerede nå.

Endelig invitasjon med program og påmelding kommer, men her får dere en smakebit på hva som venter når bransjen møtes til faglig og sosialt påfyll 18. februar 2025. Denne gangen møtes vi i i Næringslivets Hus, som ligger sentralt plassert på Majorstuen i Oslo.

Vi har samlet innleggene under de tre overskriftene Skaperkraft, Arbeidskraft og Bærekraft. 
I hver av bolkene møter du spennende innledere, deriblant Carl Fredrik Samson, André Løvås, Lars Lian og Kjetil Klunge. 

Skaperkraft
  • Presentasjon av Årets Bakeri 2024
  • Hvorfor kan sosiale media øke attraktiviteten til din bedrift?
  • Hvorfor har Jentene på tunet lykkes med sitt konsept?
Arbeidskraft
  • Hvorfor kan vår bransje garantere lærlingeplass?
  • Hvorfor får ikke bakeri i distrikene like godt tilbud om utdanning av konditorer som i byene?
  • Hvorfor er etterutdanning viktig for fremtidens bakere og konditorer?
  • Hvorfor er bruk av sanseuttykk viktig i perfeksjonering  i fagene våre?
Bærekraft
  • Bakerbransjen er den mest bærekraftige næringen i matbransjen
  • Hvorfor kan skålding erstatte bruk av tilsetningstoff i produktene?
  • Innlegg ved Lars Lien
  • Rosenhavens Bageri i Stavanger