Velkommen til Baker- og Konditorkonferansen 2024

Publisert

Bilder fra Baker&Konditor 3.utg 2023

Baker- og Konditorkonferansen ble i fjor holdt i København, på tur med Din Baker. Foto: Paal-André Schwital

Baker- og Konditorkonferansen blir også i år holdt på Sørumsand videregående skole. Vi byr på et spennende program, og du møter fagfolk fra hele bransjen. Parallelt med konferansen, vil NM Baker finne sted i skolens bakeri.

Vi starter dagen med inspirasjon fra bakere som baker med lokalt mel, og samarbeidet de har med lokalmøller. Vi går etter hvert over til tema som berører hele bransjen, før siste del som omhandler fagutdanning.

Det blir god tid til å treffe bransjekollegaer, og på slutten av dagen skal vinneren av NM Årets Baker kåres.

Vi gleder oss til å se deg på Baker- og Konditorkonferansen 2024!

Program for Baker- og Konditorkonferansen 2024

10.30 – 10.40    Velkommen: Ole John Berntsen, president BKLF

10.40 – 11.10    Korn for jord og mennesker: Eidum Gårdsbakeri

11.10 – 11.30    Pause

11.30 – 12.00    Godt samarbeid mellom bonde og baker: Mariann Kvarme, Bakstehuset på Ask og Espen Wingaard, Kvelde Mølle

12.00 – 12.30    Markedstilpasset mathveteproduksjon og bedre samspill med bakeriene: Amund Dønnum, daglig leder Matkornpartnerskapet

12.30 – 13.30    Lunsj

13.30 – 14.00    Hva betyr ultraprosessert mat for baker og konditorbransjen: Anna Maria Karlsen, fagsjef matpolitikk NHO Mat og Drikke

14.00 – 14.30    Slik blir det nye tilbudet om spesialisering for bakere og konditorer i Fagskolen Viken: Lars Lindland, faglærer

14.30 – 15.00    Pause

15.00 – 15.30    Sørumsand Yrkesfaglige kompetansesenter: Mette Klever, faglærer Sørumsand videregående skole

15.30 – 16.00    Premieutdeling NM Årets Baker 2024