Baker- og Konditorakademiet

Vårt kompetansesenter tilbyr ulike kompetansekurs og tjenester innen bakeri/konditori og baker og konditorfaget. Hos oss kan du få hjelp til å utvikle deg som fagperson, øke kunnskapen som yrkesfaglærer eller få innblikk i internkontroll eller drift. Kontakt oss for tilbud eller gjennomgang.

  • Anne Momrak-Haugan
  • Fagansvarlig mattrygghet

Anne har mastergrad i matvitenskap og fagbrev baker. Med spisskompetanse innen internkontroll mat, har Anne mye å lære bort. Hun har lang erfaring med blant annet tillaging av håndbøker, revisjon og kurs på området. I Baker- Konditorakademiet jobber Anne med:

  • Internkotroll
  • Kurs og kompetanse
  • Rådgivning
  • Myndighetskontakt

anne@bakerkonditor.no

+47 480 09 198

  • Rune Valestrand
  • Prosjektansvarlig

Rune Valestrand er  utdannet bakermester, og har lang erfaring som baker, bedriftseier og fra møllebransjen. Han har kurs fra Norsk cerealinstitutt og Statens teknologiske institutt. i Baker- og konditorakademiet jobber han med analyse av mel.

 

rune@bakerkonditor.no

+47 928 45 886

Baker- og konditorakademiet tilbyr

  • Kunnskap om fagfornyelsen
  • Kvalitetskurs for svenner, lærere og instruktører
  • Kurs for faginteresserte
  • Spesialkurs for håndverksbakeri
  • Kurs for lokalmatprodusenter
  • Analyser og prøvebaking for bygdemøller
  • Konsulentoppdrag