Kevin Macleod
Kevin Macleod er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber han hos The ODD bakery, der han også er medeier.
Kevin Macleod er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber han hos The ODD bakery, der han også er medeier.
Født: 1994
Bosted: Søgne, Kristiansand
Deltaker på landslaget siden: 2022
Utdanning/svennebrev: Baker.
Nåværende arbeidsgiver: Medeier i The ODD bakery.
Hvorfor valgte du å bli baker? Litt tilfeldig, men visste jeg ville jobbe med hendene, og har alltid likt å lage mat og gode smaker.
Hvordan har yrket ditt levd opp til dine forventninger?
- Det tok litt tid å bli varm i trøya i faget, har vært litt rundt i restaurantbransjen og kikket litt og prøvd meg. Men bake-erfaringsmessig så syntes jeg det å forstå noe på et litt mer teknisk nivå og det å mestre det i praksis er veldig givende og gøy.
Hvilken faglig prestasjon er du mest stolt av?
- Jeg vil jo si at det å være med å starte opp eget bakeri, og selvfølgelig å bli med som en del av landslaget og være med å representere Norge i baking, er veldig kult.
Hvilken fagperson i baker- og konditorverden ser du opp til?
- Min gode kollega og medeier Ørjan Toreid Eriksen har fungert som en mentor og coach for meg i mange år, og han har en innstilling til faget som er utrolig inspirerende.
Hvorfor ville du bli med på Landslaget?
For å utvikle og utfordre meg selv på nye måter og komme litt utenfor komfortsonen. Og for å komme i kontakt med andre likesinnede.
Hva liker du best med å være medlem av landslaget?
- Foreløpig har jeg ikke nok tid i trøya til å gi noe utfyllende svar, men synes vi er en god gjeng så langt og tror vi kommer til å bli et sammensveiset team som har bra potensiale.
Hvordan vil du beskrive "kulturen" på landslaget?
- Svarer som tidligere at det virker som en kul gjeng som har mye å tilby.
Hva er ditt ultimate karrieremål på landslaget?
- Å utvikle meg selv til et nivå hvor jeg selv føler meg trygg på konkurranse og kan være med å tilføye noe til laget.
Hvor hadde du ditt siste bakericafe/konditoribesøk?
- Det var på kveitemjøl på Aker brygge. Kule produkter og hyggelige folk.