Remy Corbet
Remy Corbet er lagtrener for bakerlandslaget. Han jobber til daglig som produktsjef hos Mesterbakeren AS i Oslo.
Remy Corbet er lagtrener for bakerlandslaget. Han jobber til daglig som produktsjef hos Mesterbakeren AS i Oslo.
Født: Nantes i Frankrike 15.01.1973
Bosted: Eidsvoll
Deltager på bakerlandslaget siden: Januar 2019
Utdanning: Svennebrev baker : diplombaker
Nåværende arbeidsgiver: Mesterbakeren AS oslo. Produktsjef, produktutvikling.
– Hvorfor valgte du å bli baker?
– Fordi min familie er baker, vart alltid å bakte når jeg var liten , elsker å prøver ny ting og ny råvarer, kreativitet, rulle deig og surdeig brød har magisk for meg : )
– Hvorfor ville du bli med på Landslaget?
– For hjelp Norge å bli i stor konkurranse, spennende å jobber med best Baker i Norge.
– Hvem innen baker- og konditorverden ser du opp til?
– Cyrille Van Der Stuyft, som trener landslaget til Frankrike.
– Hvor hadde du ditt siste bakericafe/konditoribesøk?
– Skøyen (Brødbakerne).
– Hvordan vil du beskrive "kulturen" på landslaget?
– Morsomt å drive så flink baker. Moro på trening har den viktigst.
– Har yrket ditt levd opp til dine forventninger?
– Yes, jeg lærer hver dag.
– Hvilken fagområde/spesialitet vil du bli bedre/best på?
– Forskjellig teknisk.
– Hva liker du best med å blitt medlem av landslaget?
– Lærer Baker å bli best.
– Hvilken faglig prestasjon er du mest stolt av?
– Utvikle en god oppskrift.
– Hva er ditt ultimate karrieremål på landslaget?
– Jeg vil hjelpe til med å lage kurs for bakeri eller i skolen, og hvis det kommer en dag en bakerskole i Norge, vil jeg gjerne jobbe der.