Trude Beate Brendehaug
Trude Beate Brendehaug er utøver på bakerlandslaget 2022. Hun jobber til daglig på Bollebar i Oslo, der hun er daglig leder.
Trude Beate Brendehaug er utøver på bakerlandslaget 2022. Hun jobber til daglig på Bollebar i Oslo, der hun er daglig leder.
Født: 1990
Bosted: Oslo
Deltaker på landslaget siden: 2016
Utdanning/svennebrev: konditor og baker
Nåværende arbeidsgiver: Dugurd as, avd. Bollebar
Hvorfor valgte du å bli konditor/baker?
- Eg valde å bli konditor fordi eg likar å skape ting med hendene og følte at det kreative i konditoryrket passa for meg. Eg likar at ein aldri blir «ferdig utlært» i faget - det er alltid noko nytt å lære. Valde å ta bakarsvennebrev etter endt konditorutdannelse for å lære meir, få fagleg tyngde og flette saman dei to yrka.
Hvordan har yrket ditt levd opp til dine forventninger?
- På den måten at det alltid er rom for utvikling, alltid er mogleg å lære meir og er lett å måle progresjon.
Hvilken faglig prestasjon er du mest stolt av?
- At eg har oppnådd måla eg har satt meg heilt frå starten av. — meget bestått på to svennebrev, svenneprøvemedalje, 2 lag-gull og 1 individuelt gull i nordisk mesterskap med Bakarlandslaget og at eg skal krone verket med deltagelse i VM.
Hvilken fagperson i baker- og konditorverden ser du opp til?
- Amaury Guichon.
Hvorfor ville du bli med på Landslaget?
- For å utvikle meg, utfordre meg sjølv og vere ein del av eit miljø med høgt fagleg nivå, både evnemessig og ambisjonsmessig, som matcha mitt eige.
Hva liker du best med å være medlem av landslaget?
- Å vere del av ein gjeng med ambisjonar og mål.
Hvordan vil du beskrive "kulturen" på landslaget?
- Målretta, inkluderande.
Hva er ditt ultimate karrieremål på landslaget?
- VM.
Hvor hadde du ditt siste bakericafe/konditoribesøk?
- Mandels i Oslo i 2021.