Bli medlem i BKLF
Med bedriftsmedlemskap i BKLF blir du en del av et faglig fellesskap som samler og hever bransjen
Med bedriftsmedlemskap i BKLF blir du en del av et faglig fellesskap som samler og hever bransjen
Last ned brosjyren vår om bedriftsmedlemskap
Med en historie som strekker seg helt tilbake til 1898 har Baker- og konditorbransjens Landsforening 125 års erfaring som pådriver for fagets rammebetingelser og interesser. Vår administrasjon består av fem ansatte som hver dag jobber for å sikre våre nær 120 medlemsbedrifter en forutsigbar hverdag hvor fagkompetansen står i fokus.
BKLF jobber systematisk med politisk påvirkning i næringspolitiske saker som påvirker bransjen.
BKLF samarbeider med flere aktører for å bygge positivt omdømme for bransjen. Vi står blant annet bak satsningen på et norsk baker- og konditorlandslag. Vi er engasjert i myndighetenes mål om et sunnere kosthold med mindre salt og sukker og mer grove kornprodukter. Og vi bidrar med informasjon og tiltak for å redusere matsvinn.
BKLF inviterer årlig våre bedriftsmedlemmer til en rekke arrangementer, som blant annet Baker- og Konditorkonferansen og Cerealfagdagen. Vi er opptatt av å dele kunnskap og skape relasjoner på tvers av verdikjeden. BKLF har også et nasjonalt og internasjonalt kontaktnett som våre medlemmer får tilgang til.
Som bedriftsmedlem i BKLF får du tilbud om å delta på en rekke kurs. BKLF står bak Baker- og konditorakademiet og etableringen av Diplombakerutdannelsen.
BKLF er aktive i arbeidet med å styrke utdanningsløpet til bakere og konditorer i Norge slik at lærlinger som kommer ut i bedrift har mer relevant kunnskap når de starter som lærling. Vi er blant annet representert i Faglig råd for Restaurant- og matfag, og engasjert i bransjens opplæringskontor.