Nyhetsbrev fra baker- og konditorbransjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt rett i innboksen

Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.

Siste artikler

  1. Vaffeldagen

    25. mars er vaffelens dag. Og det må selvsagt feires med noen sprø fristelser til kveldskosen. Her får du tre deilige oppskrifter fra landslaget.

  2. |

    Ble Norgesmester med Joey's Adventureland

    NM i konditorkunst 2025 ble avholdt på Umami Arena torsdag 20. mars. De fire dyktige finalistene gjorde en imponerende innsats før dommerne kunne konstatere at det var Xiao Juan Peng som hadde sanket flest poeng, og dermed fikk tittelen Årets Konditor 2025.

  3. |

    Prisdryss på #MerAv-seminar

    #MerAv-seminaret på Umami Arena var fylt med inspirerende foredrag både fra helsemyndigheter, forskning og aktører fra matbransjen som jobber med å få nordmenn til å spise #MerAv grovt, grønt og blått.