Nyhetsbrev fra baker- og konditorbransjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt rett i innboksen

Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.

Siste artikler

  1. Nytt medlemstilbud: frokostwebinarer om aktuelle temaer

    Fredag 13. september arrangerer BKLF det første i en rekke frokostwebinarer eksklusivt for våre medlemmer. — Målet er å komme tettere på medlemmene og løfte frem interessante og viktige temaer som vi vet bransjen er opptatt av, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

  2. BKLF søker fagansvarlig for opplæring

    Ønsker du å jobbe med lærlinger og utvikle unge talenter til fremragende og stolte fagfolk? BKLF har nå ledig stilling som fagansvarlig for opplæring.

  3. NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2024: Mat i spagat

    5. november inviterer NHO Mat og drikke til årskonferanse i Oslo. Hvordan skal mat- og drikkeindustrien navigere i spagaten mellom forbrukernes forventninger og myndighetenes målsetninger? Les mer og meld deg på her.

  4. Ønsker mer forutsigbarhet

    NHO Mat og Drikkes kvartalsrapport for 2.kvartal 2024 er klar og viser en svak nedgang fra forrige kvartal. 
Medlemsbedriftene uttrykker frustrasjon over lite forutsigbare rammebetingelser.