Kakedagen
Er det en dag du skal unne deg noe godt må det jo være på selveste Kakedagen 8 april! Her finner du oppskrift på tre av landslagets favoritter.
Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.
Er det en dag du skal unne deg noe godt må det jo være på selveste Kakedagen 8 april! Her finner du oppskrift på tre av landslagets favoritter.
Regjeringen la i midten av mars frem Stortingsmeldingen om fagskolen "Meld.St 11 (2024-2025) Fagfolk for en ny tid – med høyere yrkesfaglig utdanning". Nå har NHO Mat og drikke levert sitt høringsinnspill.
(Nationen) Flere norske bakerier sliter etter at dagligvarekjedene i økende grad velger å satse på egne bakerier. – At dagligvarekjedene har knyttet til seg egne bakerier hindrer fri konkurranse og mangfold. Når levering til dagligvarekjedene blir borte blir det trangt for de frie bakeriene, sier Gunnar Bakke, direktør i Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF).
BKLF deler ut utmerkelser for å hedre personer som har gjort en solid innsats for bransjen og felleskapet. En av disse utmerkelsene er 40-årsmedaljen som deles ut årlig.
Juryen settes nå til heving – de neste seks månedene skal det avgjøres hvem som blir «Årets bakeri 2025».