Oslo Baker- og konditorlaug
Oslo Baker- og Konditorlaug er en forening for Baker- og konditoribedrifter i Oslo og omegn. Lauget har totalt 24 medlemmer fordelt på æresmedlemmer, bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer.
Oslo Baker- og Konditorlaug er en forening for Baker- og konditoribedrifter i Oslo og omegn. Lauget har totalt 24 medlemmer fordelt på æresmedlemmer, bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer.
Lauget eier en bygård i Grefsenveien som leies ut til ansatte i medlemsbedriftene. Vi arrangerer årlig julemiddag og generalforsamling for våre medlemmer. I tillegg er vi med på diverse arrangementer, blant annet utdeling av svennebrev til nye baker- og konditorsvenner og premieutdeling for Oslo og Akershus Cup. Vi forvalter også Melhorns legat og Gjørslies legat som deler ut stipend til videreutdanning innen baker og konditorfaget.
Æresmedlemmer:
Styremedlemmer:
Varamedlem:
Forretningsfører: