-
Møt Ellen-Christine Timmermann Lendengen
Ellen – Christine begynte tidlig å interessere seg for matlaging, og spesielt godt likte hun å bake. Da hun var ti år, lagde hun ofte middag - og mye bakverk - til resten av familien.
-
Spørsmål og svar
Hvis du har lyst til å bli baker eller konditor, har du sikkert mange spørsmål. Hvordan er jobbmulighetene? Hvordan er hverdagen som baker? Får jeg en sikker jobb som konditor? Heldigvis har vi mange svar.
-
Solbær- og vaniljeterte med jordbær
En lekrere og mer velsmakende bær-terte skal du lete lenge etter! Hvem kan vel motstå en slik fristelse på en lys og varm vårdag?
-
Scones med litt grovt
Disse sconesene er fine i matpakken. Det er noe grovt i, de er gode alene, men også med syltetøy eller annet pålegg.
-
Bak surdeigsbrød med Fredrik Lønne
Dette brødet er et lyst brød som passer til det meste. Jeg liker å kalle dette for et landbrød, fordi det minner om de flotte brødene som Frankrike er så kjent for. Her får du en god skorpe og en myk, litt seig krumme. Er du heldig danner det seg store luftporer inni brødet etter det er bakt.
-
-
Smuldrepai med rabarbra på grill
Smuldre pai med rabarbra er en god avslutning på et grillmåltid. Lages på 1 – 2 – 3 og stekes på grillen.