-
Frasier
Vår versjon av den klassiske franske. Dette er en meget frisk kake, som jeg begynte å lage i mai (siden den passer godt som 17. mai kake). Men det er også en kake jeg ofte har med meg som sommersnack med venner og familie.
-
-
Rugbrød med sitron
Rugbrød er full av sunne fibre som både fyller og metter. I denne oppskriften er du avhengig av å ha surdeig oppe å gå, klar og potent på kjøkkenet, for her er det den vi skal heve brødene med. Sitronen i oppskriften har vi tatt med slik at vi utvider paletten i brødet og får en unik smaksopplevelse.
-
Grovbrød
Grovbrød er sunt og godt, og gjør du alle forberedelsene dagen i forveien, har du rykende ferske brød til frokosten! La mel og vann få stå alene en stund. Da får du godt, saftig brød.
-
Saftig smørloff
En skikkelig saftig, god smørloff passer utmerket på rekebordet, eller rett og slett bare med smør på med et glass kald melk til. Her får du oppskriften på en smaksrik loff. Det tar 5 – 6 timer å få til et smaksrikt resultat. Men har du litt dårlig tid, kan du fint doble gjærmengden og halvere modningstiden på deigen. Det blir nok brukbart da også!
-
Bakerlandslagets byggbrød
Bygg inneholder de gode betaglukanene som vi bør spise mer av. Om det hørtes avansert ut: det er sunt! Og godt. Byggbrød er et perfekt hverdagsbrød. Yrkesehemmeligheten er tid. Del det opp over to dager og lag fordeig.
-
Konditorlandslagets Mont Blanc
En fransk klassiker med en frisk smak av sitronkesella, bringebær og italiensk marengs.