-
Vørterbrød med juleøl
Vørterbrød hører med til julen. Dette er favorittoppskriften til landslagstrener Erlend Løken Volden.
-
Eplesyltetøy
Dette er kanskje ikke så mye baking, men det er knall til fyll i boller eller på skiva når dere har bakt en av våre flotte brødoppskrifter.
-
Havrecookies
Hva er bedre enn lukten av nystekte kjeks på en sur vårdag? Dette er en veldig enkel og god oppskrift til cookies som alle kan lage. Lages på 1-2-3 og smaker fantastisk godt!
-
-
Boller
En vinner, uansett årstid, uansett anledning. Og «alle» kan lage det. Men alle får ikke de luftige, deilige bollene man håpet på. For selv om boller høres lett ut å lage, er der et par triks du bør lære deg for et topp resultat. Viktigste ingrediens er tid. Eller tålmodighet, om du vil!
-
Konditorlandslagets appelsinmousse
En herlig, frisk mousse med smak av syrlig appelsin og søt, hvit sjokolade fra Konditorlandslagets coach, Bernhard Azinger. Denne oppskriften rekker til ca. 10 porsjoner. Her er det mange steg – tunga rett i munnen, så ordner det seg.
-
Konditorlandslagetslagets makroner
Fargerike, franske og fantastisk gode: Makroner smaker like godt som de er dekorative på kakefatet. Og det er slettes ikke vanskelig å lage dem selv heller. Du kan smake til makronene med ønsket farge, fyll og syltetøy for å sette ditt eget preg på dem. For sprø makroner: pass på under pisking, ha i sukker sakte. Det er samme fremgangsmåte som for marengs.
-
Konditorlandslagets Madeleines
I Frankrike er Madeleines nærmest like vanlig som boller i Norge. De gode småkakene er formet som små skjell, og får en frisk smak fra sitronen. Pass på å ikke piske for hardt, rør bare inn, da blir det topp!