-
Svanhild Ottosen
Svanhild Ottosen er koordinator for baker- og konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun som kvalitetsleder hos Mesterbakeren.
-
Caroline Mo Vik
Caroline Mo Vik er utøver på konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun på Thon Hotel Sandven.
-
UMAMI Arena
Velkommen til UMAMI 2025 - den største arenaen for alle som jobber med mat og drikke i Norge.
-
Baker- og konditorkonferansen
Skaperkraft, Arbeidskraft og Bærekraft står på agendaen når vi inviterer til faglig og sosialt påfyll 18. februar 2025.
-
Fagtreff bygdemøller
For andre året på rad har Baker- og Konditorakademiet (BKA) gleden av å invitere til fagtreff for lokalmøller, kornbønder og håndverksbakeri. Bakgrunn for fagtreffet er Matkornpartnerskapet sitt mål om 90% norsk mel innen 2030.
-
NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2024: Mat i spagat
Mat- og drikkeindustrien befinner seg i en spagat mellom forbrukernes krav og forventninger på den ene siden og myndighetenes målsetninger på den andre. Hvordan skal denne industrien navigere i dette krevende landskapet, og hva betyr dette for aktørene i verdikjeden for mat og drikke?
-
Møllerens inspirasjonsdag
Norgesmøllene inviterer årlig kunder og samarbeidspartnere til Møllerens Inspirasjonsdag. Første del av dagen er en konferanse med bidrag fra utvalgte forelesere fra høyskoler, universiteter, trend- og markedsforskning og næringsliv. På kvelden er det festmiddag med underholdning og utdeling av Møllerens Inspirasjonspris.
-
125-årsjubileum
Baker- og Konditorbransjens Landsforening inviterer hele bransjen til jubileumsfest på Grand Hotel i Oslo den 9. september 2023
-
Disse skal konkurrere om å bli "Årets konditor 2023"
De seks finalistene til NM i konditorkunst er nå klare, og vi kan love en spennende og hard konkurranse for å kåre "Årets konditor 2023". Konkurransen går av stabelen på "Umami Arena" i februar.