-
Om BKLF
Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF) er en bransjeforening og et fagforum for bakeri, konditori, svenner og mestrer i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1898 og driver i dag med en rekke aktiviteter innen rekruttering, utdanning/kompetanseheving, profilering, kommunikasjon og næringspolitikk for norske bakeri.
-
Møt Emil Norstrand
Konditorlærling Emil Norstad (18) har ønsket å jobbe med bakst siden tiendeklasse. Nå er han lærling hos W.B. Samson i Oslo.
-
Møt Frida Magnussen
Frida Magnussen (18) gikk fra Studiespesialisering til Restaurant- og matfag. Den unge konditorspiren angrer ikke et sekund.
-
Nemesis
Nemesis er en klassisk dessertkake. Kaken er laget med 70% sjokolade og har en kraftig smak. Perfekt dessert til påske-gjestene, som også er glutenfri! Den holder seg godt i kjøleskap i flere dager.
-
Punsjstenger
Dersom formkaken du bakte forrige helg er blitt litt tørr, kan du bruke den til å lage deilige punsjstenger til kaffen. Du kan også bruke sukkerbrød for å lage disse små fristelsene!
-
Piña Colada
Har du lyst å prøve deg på vinneren av beste dessert i Nordic Pastry Cup 2018? Dette er en dessert inspirert av drinken Piña Colada, med smakskombinasjonene ananas, kokos og rom. Med denne vil du garantert imponere gjestene på 17.mai!
-
Hvit sjokolademousse med rabarbra og jordbær
Her har du et friskt og sommerlig dessert til enhver anledning. Hvit sjokolademousse med lime som toppes med smaker av rabarbra og jordbær. Ekstra lekkert blir det om du serverer i porsjonsglass.