-
Baker- og Konditorlandslaget
Det norske baker- og Konditorlandslaget representerer bransjens beste bakere og konditorer som konkurrerer i internasjonale konkurranser. Alle landslagsutøverne står til daglig i jobber som krever full innsats. Likevel trener de flere timer i uken for å bli enda bedre på det de allerede er veldig gode på. De møtes regelmessig på Sørumsand Videregående skole hvor de deler kompetanse innen konkurranseaktiviteter, komposisjoner, smaker og fingerferdigheter.
-
Kjetil Dale Aas
Kjetil Dale Aas er hovedtrener på baker- og konditorlandslaget 2022. Han jobber til daglig som fagansvarlig for fagopplæring i BKLF.
-
Cathrine Olsen
Cathrine Olsen er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber hun i Idun Industri.
-
Generalforsamling m/middag
Velkommen til BKLFs Generalforsamling etterfulgt av middag på Hotell Bristol i Oslo.
-
Europain 2024
Sirha Europain feirer bakeri og konditori i fransk stil. Her får du se og oppleve alt av den franske bakeverdenens ekspertise.
-
Cerealfagdagen 2024
Programmet for Cerealfagdagen 2024 er snart spikret, og tittelen blir denne gang "Innovativt, sunt og bærekraftig". Vi lover oppdatert og spennende innhold.
-
Anuga FoodTec 2024
Anuga FoodTec er den eneste leverandørmessen som dekker alle aspekter av mat- og drikkeproduksjon – fra prosessteknologi og fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, pakking, digitalisering og intralogistikk.
-
Sial 2024 på Paris Nord Villepinte
I 60 år har SIAL Paris samlet eksperter fra hele verden til debatt om emner relatert til mat. I tråd med sitt DNA, har SIAL alltid vært arena for møter og utveksling av tanker og ideer, en messe der deling, glede og energi gir forretningsverdenen nye perspektiver. I år skjer det med et program som vil gjøre SIAL Paris til en mer vibrerende begivenhet enn noen gang.
-
Südback - fagmesse for bakeri og konditori
Südback er en av de mest ettertraktede trendmessene for bakeri- og konditorbransjen i Europa.
-
Kåring av Årets bakeri
På selveste "Verdens Brøddag" avslører vi for syende gang hvem som blir kåret til " Årets Bakeri". Av de 16 foreslåtte bakeri skal det nå kåres en vinner, og det skal feires.