-
Frokostwebinar: Kommende krav til energieffektive bygg, og bærekraftsrapportering. Hvordan treffer dette deg som driver bakeri?
Vi inviterer alle medlemmer til gratis frokostwebinar 14. november. Her vil Energihuset gå gjennom dagens og fremtidige krav, og hvordan bedrifter best mulig kan rigge seg i årene fremover. Logg deg inn i medlemsportalen for tilgang til møtelenke.
-
#MerAv-seminar på Umami Arena
"Spisevaner endres raskt i krisetider - mulighetsrom for det vi skal spise #MerAv" er tittelen på #MerAv-seminaret under Umami Arena den 16. februar kl. 10.00 – 11.30.
-
Landskonferansen for restaurant- og matfag
Vi inviterer til Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) og UMAMI ARENA 14.og 15. februar. Det blir to innholdsrike dager der kompetanse og rekruttering står i fokus.
-
Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.
-
Digitalt seminar - Nasjonal standard for svenneprøver
I forbindelse med fagfornyelsen og nye læreplaner, ønsker BKLF å ta opp igjen arbeidet med en nasjonal standard for svenneprøver i baker- og konditorfaget.
-
Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.
-
Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 2
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.
-
-
-