-
Generalforsamling
Etter å ha arrangert generalforsamlingen digitalt gjennom pandemien, er det endelig tid for Baker- og Konditorbransjens Landsforening å møtes til en fysisk generalforsamling med lunsj og faglig påfyll.
-
Merking av baker- og konditorvarer
I dette kurset vil deltagerne få en gjennomgang av hvordan man skal merke matvarer på en måte som gjør at produktene til enhver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk for næringsdeklarasjon og allergimerking.
-
Brødbaking med Baker- og Konditorakademiet - for lærlinger
Har du lyst til å dykke dypere i ulike bakeprosesser, bake med ulike melsorter og se hvordan det påvirker sluttresultatet? Her skal vi bake med både surdeig og andre fordeiger, se på reseptoppsetting og bli kjent med ulike konsistenser.
-
Digitalt kurs i lokale forhandlinger
Er du ny i forhandlerrollen eller ønsker du en oppfriskning av tariffavtalenes regler om lønnsforhandlinger? Da er dette kurset noe for deg.
-
Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 2
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.
-
Innføring i internkontroll mat
I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.
-
BKLFs Fagkonferanse i Stjørdal
Målet er å skape nye møteplasser og nye nettverk mellom bedrift, skole, elever, lærlinger, lærere og fagarbeidere. Konferansen er gratis å delta på og vi oppfordrer alle til å benytte anledningen til å snakke med nye personer i bransjen.
-
-
-