-
Karrieremuligheter og etterutdanning
Som ferdigutdannet baker eller konditor er det mange retninger du kan gå, både når det gjelder karriere og for deg som vil utvide kompetansen i faget ditt.
-
Surdeigsbrød med emmer
Dette er et brød for de som vil utfordre seg på et helt nytt nivå innenfor brød bakning hjemme, veien til et perfekt resultat kan være vanskelig, men slutt resultatet er helt klart verdt strevet med tanke på smak, tekstur og lærdom.
-
Irsk sodabrød
Et nydelig irsk sodabrød som passer bra til supper, som turmat og mye annet. Veldig enkelt og raskt å lage. Aller best er det når det er ferskt, til en bolle god fiskesuppe.
-
Laktosefri brioche-focaccia med bær, marsipancrumble og skivede mandler
Denne focacciaen med marsipan og bær kan nytes som en dessert, eller når tid som helst du måtte få lyst på noe godt.
-
Langtidshevet grov familiepizza
Skal du lage pizza i helgen? Her har du oppskrift på en klassisk langpannepizza som både er sunn og smaksrik, da den har grovmel i bunnen og litt grønnsaker i pizzasausen. Denne familiepizzaen er en stor slager hjemme hos landslagstrener Erlend Volden.
-
Brytebrød
Dette brytebrødet kan brytes, eller skjæres opp som et vanlig brød. Slik passer det perfekt til grilling siden det er lett å bryte av en bit, men du kan likså godt skjære det opp og bruke det til reker.