-
Rødbetbriks
Dette er fristende briks med deilig smak av rødbeter. Det gjør at det passer spesielt godt med fiskepålegg, ost og posteier! Sørg for å beholde luft i deigen, og gi rikelig heving.
-
Havreboller med sjokolade og vaniljekrem
Mmm, deilige og søte, og i en kombinasjon som er kjempegod! Pass på å piske hele tiden når du koker vaniljekrem. Og hev deigen godt.
-
Mellomgrovt brød med solsikkefrø
Godt, sunt og saftig. Ingenting er bedre som grunnlag for matpakka! Ha tålmodighet. Både til hviletid og hevetid. Da får du luft i baksten.
-
Vi jobber med
Vi kan tilby gode tjenester fra bransjens eget opplæringskontor, kurs og kompetanse bra vårt bakefaglige kompetansesenter, eller profilering sammen med Baker- og Konditorlandslaget som konkurrerer i verdensklasse. Sertifisering av Håndverksbakeri eller bli merkebruker av den populære Brødskala`n. Vi kan også tilby kompetanse innen IK- mat tjenester fra bransjens egne nasjonale retningslinjer. Vi jobber også med å løfte frem næringspolitiske utfordringer for norske bakerier, i forhold til næringspolitikk og utdanningspolitikk.
-
Håndverksbakeri
Baker- og konditorbransjens Landsforening har registrert fellesmerket Håndverksbakeri, som gjør det mulig for medlemmer av bransjeforeningen å synliggjøre bedriftens sterke fokus på fagutdannet personell, gode håndverkstradisjoner og norske råvarer.