-
NM Årets Konditor 2025
NM i konditorkunst 2025 finner sted på messen UMAMI ARENA i Lillestrøm 18. - 20. mars. Baker- og Konditorbransjens Landsforening inviterer nå alle interesserte til å melde seg på konkurransen.
-
Landskonferansen for Restaurant- og matfag
Landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene
-
-
-
Kornkonferansen
Norges Bondelag og Felleskjøpet Agri inviterer til kornkonferansen. Konferansen har som mål å spre informasjon om politiske og markedsmessige forhold i forbindelse med korn, kraftfôr, matmel og bakevarer.
-
Frokostwebinar: Økonomisk overblikk: Mat- og drikkenæringen
Vi inviterer alle medlemmer til gratis frokostwebinar 12. desember. Jørgen Nyeng fra NHO Mat og Drikke vil presentere den siste kvartalsrapporten for næringen. Logg deg inn i medlemsportalen for tilgang til møtelenke.
-
Merking av baker- og konditorvarer
I dette kurset vil deltagerne få en gjennomgang av hvordan man skal merke matvarer på en måte som gjør at produktene til enhver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk for næringsdeklarasjon og allergimerking.
-
Generalforsamling BKLF 2022
31. mai avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling 2022. Vi holder i år som de to foregående årene et digitalt møte på Teams. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å melde deg på!
-
Inspirasjonskurs - laminerte deiger
På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av cruffins og kouign amann. Disse små, uimotståelige fristelsene kan lages i utallige varianter, og her er det bare å slippe kreativiteten løs. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.
-
#Merav - På lag med idretten
På webinaret #MerAv - På lag med idretten, setter vi fokus på hvordan man gjennom idretten kan gjøre det lettere å ta sunnere valg. I tillegg vil det bli presentert to nye #MerAv nyheter.