Hjemmelaget knekkebrød

Sunt, raskt og godt både som frokost og mellommåltid.

Ingredienser knekkebrød

2,5 dl Linfrø
1 dl Sesamfrø
2 dl Gresskarfrø
2 dl Solsikkefrø
2 dl Havregryn
2 ss Fiberhusk
1 dl Fint rugmel
1 ss Honning
ca 1 l (til passe konsistens) Vann
 
 

Slik gjør du:

  1. Bland alt sammen i en bolle. Massen skal være ganske bløt.

  2. La svelle i ca. 30 min.

  3. Hell passe mengde ut på et bakebrett med bakepapir eller silikonmatte

  4. Stryk det flatt og jevnt utover

  5. Strø gjerne over litt maldonsalt

  6. Stekes i ovnen på 130 grader ca 1,5t (steketid kommer an på hvor tykk knekkebrødene er)

  7. Etter ca 20 min i ovnen tar du de ut, og skjærer passe stykker med en pizzaskjærer.
    Da blir det mye lettere å dele de etterpå når de er ferdige.

Lykke til!

 

Tips:

Holder seg lenge på kjøkkenbenken i en tett boks.