Ingredienser
Bunn:
1,3 dl Olje
50g Mørk sjokolade
220g Sukker
300g Egg
100g Mel
30g Kakao
10g Bakepulver
Krem:
300g Smør
300g Sukker
4 stk Store egg
2,5dl Fløte
150g Sjokolade
Slik gjør du
Forberedelsestid: 1 time
Steketid: 35 minutter
Bunn:
- Varm opp oljen og smelt sjokoladen i den. Avkjøl noe.
- Pisk sukker og egg til luftig eggedosis.
- Sikt over mel, kakao og bakepulver og rør inn med lett hånd, ha i litt og litt av olje/sjokoladeblandingen.
- Hell over i form á 26 cm og stekes på 35 min 175°C
- Avkjøl bunnen helt før bruk.
Krem:
- Smelt smøret og tilsett sukker, egg og fløte.
- Kok opp og tilsett sjokolade.
- Rør glatt og avkjøl til stiv.
- Piskes opp med grind på kjøkkenmaskin rett før bruk.