Müslibar med tranebær og pecannøtter

Ingredienser müslibar

140g Kokosflak
90g Grovhakkede pecannøtter
40g Solsikkekjerner
40g Gresskarkjerner
120g Sesamfrø
80g Linfrø
60g Tørkede tranbær (grovhakkede)
4g Maldonsalt
160g Honning
120g Romtemperert Bremykt


Forberedelsestid
: ca. 30 min

Steketid: ca. 15-20 min

Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 175°C
  2. Kle en Liten ildfast form (ca 25×25) med bakepapir, og smør papiret lett med litt olivenolje eller kokosolje.

Fremgangsmåte:

  1. Røst kokosflak, pecannøtter, solsikkekjerner, gresskarkjerner og sesamfrø i en panne.
  2. Ha linfrø, tørkede tranebær og fingerknust maldonsalt i en bolle.
  3. Tilsett den røstede blandingen, honningen og romtemperert bremykt
  4. Bland alt godt sammen og trykk massen jevnt utover i den ildfaste formen. Her er det viktig at massen presses godt sammen, slik at du unngår at den går i oppløsning etter steking.
  5. Stekes i ovnen i ca. 15-20 min.
  6. Avkjøles helt, før den deles i porsjonbiter

___

Laget av landslagskonditor Monica Smehagen Enebakk