Ingredienser müslibar
140g Kokosflak
90g Grovhakkede pecannøtter
40g Solsikkekjerner
40g Gresskarkjerner
120g Sesamfrø
80g Linfrø
60g Tørkede tranbær (grovhakkede)
4g Maldonsalt
160g Honning
120g Romtemperert Bremykt
Forberedelsestid: ca. 30 min
Steketid: ca. 15-20 min
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 175°C
- Kle en Liten ildfast form (ca 25×25) med bakepapir, og smør papiret lett med litt olivenolje eller kokosolje.
Fremgangsmåte:
- Røst kokosflak, pecannøtter, solsikkekjerner, gresskarkjerner og sesamfrø i en panne.
- Ha linfrø, tørkede tranebær og fingerknust maldonsalt i en bolle.
- Tilsett den røstede blandingen, honningen og romtemperert bremykt
- Bland alt godt sammen og trykk massen jevnt utover i den ildfaste formen. Her er det viktig at massen presses godt sammen, slik at du unngår at den går i oppløsning etter steking.
- Stekes i ovnen i ca. 15-20 min.
- Avkjøles helt, før den deles i porsjonbiter
___
Laget av landslagskonditor Monica Smehagen Enebakk
Laget av landslagskonditor Monica Smehagen Enebakk