Ingredienser Yoghurtrand (6 glass)
3dl Matfløte
500g Gresk yoghurt
3pl Gelatin
1,5dl Sukker
½ Vaniljestang
Bær til pynt
Slik gjør du:
- Legg gelatinen i kaldt vann.
- Varm matfløten, sukkeret og vaniljestangen opp til kokepunktet mens du rører av og til.
- Ta pannen av den varme platen. Rør inn gelatinen.
- La fløteblandingen stå i ca 10 min for å kjøle seg ned. Dette er for at yoghurten ikke skal sprekke når den varme fløten kommer i.
- Hell fløteblandingen over yoghurten og rør det hele sammen. Rør gjerne med en slikkepott for å unngå å få for mye luftbobler.
- Hell Yoghurtranden over i glass og sett dem i kjøleskapet i minimum 4 timer
- Når det kommer til pynt av bær kan du velge selv. Her har jeg valgt å bare bruke jordbær som jeg har delt opp. Du kan også bruke rørte bær eller lage en kuli.
- Server og nyt
Laget av landslagskonditor Vilde Nistad Strandos