01 februar Roglandsmesterskapet Stavanger og Omegn baker og konditorlaug inviterer til Rogalandsmesterskap i baker-og konditorfagene for tiende gang! Konkurransen går av stabelen 1. februar 2025.
18 februar Baker- og konditorkonferansen Skaperkraft, Arbeidskraft og Bærekraft står på agendaen når vi inviterer til faglig og sosialt påfyll 18. februar 2025.
22 februar Midt-norsk mesterskap Svenneklubben, NKB, inviterer til Midt-norsk mesterskap i baker og konditorfagene. Konkurransen blir arrangert 22. februar 2025 og retter seg mot VG2-elever under 22 år.
12 mars Cerealfagdagen 2025: Norsk, sunt og bærekraftig Mer norsk matkorn er et tema høyt på agendaen. Vi vil også løfte tema ved å presentere det seneste fra forskningen, Matkornpartnerskapet og bakerienes nye satsinger. Samtidig spiser folk mindre brød enn tidligere. Vi får innsikt i hva som gjøres for å stoppe denne nedgangen.
18 mars UMAMI Arena Velkommen til UMAMI 2025 - den største arenaen for alle som jobber med mat og drikke i Norge. 18.–20. mar 2025
19 mars #MerAv seminar Sunt kosthold er den røde tråden i årets program. Det skal også deles ut en rekke priser. Hold av dagen, mer informasjon kommer.
20 mars NM Årets Konditor 2025 NM i konditorkunst 2025 finner sted på messen UMAMI ARENA i Lillestrøm 18. - 20. mars. Baker- og Konditorbransjens Landsforening inviterer nå alle interesserte til å melde seg på konkurransen.
12 juni Generalforsamling m/middag Velkommen til BKLFs Generalforsamling etterfulgt av middag på Hotell Bristol i Oslo.