20.03.2025 | Arrangementer Ble Norgesmester med Joey's Adventureland NM i konditorkunst 2025 ble avholdt på Umami Arena torsdag 20. mars. De fire dyktige finalistene gjorde en imponerende innsats før dommerne kunne konstatere at det var Xiao Juan Peng som hadde sanket flest poeng, og dermed fikk tittelen Årets Konditor 2025.
20.03.2025 | Arrangementer Prisdryss på #MerAv-seminar #MerAv-seminaret på Umami Arena var fylt med inspirerende foredrag både fra helsemyndigheter, forskning og aktører fra matbransjen som jobber med å få nordmenn til å spise #MerAv grovt, grønt og blått.
14.03.2025 | Fagutdanning Bli med på Baker-og Konditor Campus Skal du begynne på vg2 baker og konditor høsten 2025? Da kan du søke om plass på Baker & Konditor Campus i Oslo og omegn 22. – 27. juni.
12.03.2025 | Arrangementer Fra stjernerestaurant i Frankrike til NM i konditorkunst Daniel Bauer tok svennebrevet i Frankrike, hvor han også har jobbet i en stjernerestaurant. Nå vil han konkurrere om å bli Årets Konditor.
05.03.2025 | BKLF Bransjeundersøkelsen 2025 Med den årlige bransjeundersøkelsen, ønsker BKLF å kartlegge utvikling i bransjen og hvilke behov bransjen har for ulike tjenester. Ditt svar er utrolig viktig for oss!
20.02.2025 | Arrangementer Har lyst å bli Årets Konditor Xiao Juan Peng har vunnet bronse med bakerlandslaget i VM, Coupe du Monde de la Boulangerie, og sølv med konditorlandslaget i VM, iba UIBC-Cup. 20. mars skal hun konkurrere om å bli Norges beste konditor.
14.02.2025 | Arrangementer Inspirerende bakerisafari i Stavanger Bakerisafarien i Stavanger ble en inspirerende og sosial tur for Svenneklubben. Stavanger har mye spennende å by på av både gamle og nye bakerier og serveringssteder.
11.02.2025 | Baker- og konditorlandslaget Presenterte landslaget for partnerne I forbindelse med presentasjonen av det nye Baker- og Konditorlandslaget (BKL) forrige uke, holdt BKLF og landslagsledelsen et møte med alle partnerne til landslaget. Her fikk de blant annet høre hva det betyr å være deltager på landslaget.
10.02.2025 | Helse og kosthold Disse kommer på #MerAv-seminaret 19. mars Både Helseministeren og Helsedirektoratet står på programmet når BKLF, Sjømat Norge og Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening inviterer til seminar der sunt kosthold står på agendaen. Se foredragsholderne og meld deg på her.
06.02.2025 | Baker- og konditorlandslaget Større og sterkere enn på lenge Baker- og Konditorlandslaget 2025 er nå offisielt, og laget er større enn det har vært på mange år. Etter å ha strevd litt med rekrutteringen under og etter pandemien, har både baker- og konditorlaget i år mange sterke utøvere.