Artikler

137 resultater

137 resultater funnet med valgt filtrering
  1. |

    Har lyst å bli Årets Konditor

    Xiao Juan Peng har vunnet bronse med bakerlandslaget i VM, Coupe du Monde de la Boulangerie, og sølv med konditorlandslaget i VM, iba UIBC-Cup. 20. mars skal hun konkurrere om å bli Norges beste konditor.

  2. |

    Presenterte landslaget for partnerne

    I forbindelse med presentasjonen av det nye Baker- og Konditorlandslaget (BKL) forrige uke, holdt BKLF og landslagsledelsen et møte med alle partnerne til landslaget. Her fikk de blant annet høre hva det betyr å være deltager på landslaget.

  3. |

    Disse kommer på #MerAv-seminaret 19. mars

    Både Helseministeren og Helsedirektoratet står på programmet når BKLF, Sjømat Norge og Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening inviterer til seminar der sunt kosthold står på agendaen. Se foredragsholderne og meld deg på her.

  4. |

    Større og sterkere enn på lenge

    Baker- og Konditorlandslaget 2025 er nå offisielt, og laget er større enn det har vært på mange år. Etter å ha strevd litt med rekrutteringen under og etter pandemien, har både baker- og konditorlaget i år mange sterke utøvere.

  5. |

    Skal utfordre seg selv

    20. mars skal "Årets konditor 2025" kåres. NM i konditorkunst går av stabelen på Umami Arena på Lillestrøm, og de fire dyktige finalistene forbereder seg nå på beinhard konkurranse.

  6. |

    Årets nykommer i fjor ble vinner i år

    Andrea Avaldsnes fra Quality Hotel Maritim og Endre Grøttem Eikehaug fra Sirkus Renaa vant Rogalandsmesterskapet for unge bakere og konditorer denne helgen. Årets konkurranse var den tiende i rekken, og hadde tema "yrke".

  7. |

    Croissanten er mitt favorittprodukt

    30. januar er croissantens dag og vi feirer den selvfølgelig med en perfekt croissant. Det florerer av myter om dette høyt elskede bakverket, og en av dem er at franskmennene spiser croissanter til frokost hver dag. Sannheten er at for de fleste nytes den som frokost i helger og ferier, men det finnes alltid unntak.