-
De planlagte kursene i fagfornyelsen er nå gjennomførte
I uke tolv ble siste planlagte kurs i fagfornyelsen holdt, og faglærerne har i løpet av de ti siste månedene fått en gjennomgang i en del av innholdet i de nye kompetansemålene.
-
Naustdal Dampbakeri har donert en dagsomsetning til barna i Ukraina!
Vi har nå fått inn 57 800 kroner til barna i Ukraina. Den siste donasjonen var på hele 35 000 kroner, og beløpet var en dagsomsetning fra ett av utsalgene til Naustdal Dampbakeri.
-
Disse skal konkurrere om å bli Norges beste konditor
De seks finalistene til NM i konditorkunst er nå klare, og vi kan love en spennende og hard konkurranse for å kåre "Årets konditor 2023". Konkurransen går av stabelen på "Umami Arena" i februar.
-
#MerAv Sunn Mat i kantina – ny konkurranse for kantiner
Leverer du brød eller andre bakevarer til en kantine eller fler? Da bør du tipse de om denne konkurransen. Om de melder seg på vil de sannsynligvis gjøre det de kan for å øke salg av grove bakevarer.
-
Fornyelse i BKLF og Baker- og Konditorakademiet
Etter to år i BKLF, går Erlend Løken Volden tilbake til bakeriet. Savnet etter den praktiske bakerhverdagen ble for stor for en som er så glad i å kjenne deigen mellom fingrene. Nå søker Baker- og Konditorakademiet en person som kan være med å løfte Baker- og Konditorakademiet enda høyere.
-
Baker&Konditor kommer hjem
BKLF har siden 2006 engasjert Vest Vind Media for å produsere baker og konditorbransjens magasin, Baker&Konditor. Nå er det tid for å takke Vest Vind Media for et langt og godt samarbeid og legge en litt annen kurs for bladet vi er så glad i.
-
Få med deg hva som skjer i bransjen!
Selv om Koronapandemien har satt en stopper for mye av aktiviteten vi bedriver til vanlig, er det fortsatt en del kurs og seminarer som pågår i bransjen vår. Disse arrangementene er tilpasset situasjonen vi er i, enten ved at det er store begrensninger på antall deltagere, eller at det foregår digitalt.
-
Fagfornyelse
Etter å ha vært uten egen baker- og konditorlinje på videregående i over 20 år, får faget vårt til høsten endelig egen linje igjen.
-
Bli med på digital workshop om matsvinn for håndverksbakerier
Som vi alle sikkert vet, er bakevarer blant matvaregruppene med høyest matsvinn. Som bransje har vi et kollektivt ansvar for å gjøre noe med dette, og på denne workshopen kan du få litt drahjelp til å komme i gang med å redusere matsvinn i din bedrift.
-
Hvordan bygge historier med foto og video i sosiale medier
Ønsker du å lære, eller bli bedre på å bygge historier med foto og video i sosiale medier? Da bør du bli med Grete Brekke Klingberg og Caspar Rieber-Mohn på kurs 22. september. Kurset blir holdt på Teams.